Over Driessen

Bij Driessen willen we mensen en organisaties in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen. Wij richten ons aan de ene kant op werkgevers en organisaties in de publieke sector en aan de andere kant op werkenden en werkzoekenden. Daarbij kijken we naar de beste kansen voor iedereen. Dat doen wij inmiddels voor meer dan 1.100 organisaties en zo’n 15.000 flexibele medewerkers binnen overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur.

Bij Driessen werken, betekent werken in een enthousiaste club met collega’s. Vaak horen we dat Driessen zich onderscheidt door de mensen die er werken. ‘Driessen-mensen’ zijn betrokken, enthousiast, behulpzaam, hebben kennis van hun vak en gaan met plezier naar hun werk. Dit is bevestigd in een onderzoek van TNS Nipo, waarin collega’s Driessen beoordelen met een 9!

Bij Driessen werken wij vanuit de kernwaarden professioneel en persoonlijk. Deze kernwaarden zitten dan ook verweven in ons DNA. Het is de manier waarop wij denken en het zit in wat wij doen.

 

Professioneel

Bij Driessen gaan wij voor kwaliteit. Wij zijn pas tevreden als de organisaties en flexibele medewerkers waarvoor wij werken meer dan tevreden zijn. Daarom blijven wij onze diensten innoveren en optimaliseren, zijn wij in het bezit van verschillende certificeringen, lid van diverse brancheverenigingen én stimuleren wij onze medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Maar professionaliteit uit zich ook in onze werkomgeving: moderne ruimtes waar goed gewerkt kan worden.

Persoonlijk

In het contact tussen onze collega’s en organisaties of flexibele medewerkers staat persoonlijk contact voorop, maar ook in het dagelijks werk speelt onze kernwaarde ‘persoonlijk’ een grote rol. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers elkaar kennen. Niet alleen van gezicht of naam, maar ook als persoon. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het leuk is. Daarom lunchen wij gezamenlijk in onze ‘Brasserie’ en vieren wij regelmatig een feestje met zijn allen!

Deel deze pagina

Wist je dat we bij Driessen…
  •  260 kilo fruit per week eten?
  • een heerlijke lunch hebben?
  •  veel aan vitaliteit doen?

Deel deze pagina

Locaties


Locaties

Driessen is te vinden in heel Nederland. Naast ons hoofdkantoor in Helmond, hebben wij locaties in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Arnhem, Breda en Venlo.

Bekijk onze locaties in:

Helmond Amsterdam Den Haag Utrecht Groningen Leeuwarden Arnhem Zwolle Venlo Breda